Fyrkatspillet KÝb billetter
Dansk
English
Deutsch
Facebook For medlemmer

Dramaskole

Har du en skuespiller i maven, så er Fyrkatspillets dramaskole noget for dig!

Har du lyst til at lave teater, så har Fyrkatspillets dramaskole et fantastisk godt tilbud til dig, hvor en professionel skuespiller afholder intensive weekend workshops.

Teatret er en fantastisk verden, hvor alt kan ske. I dramaskolen vil vi arbejde med at udforske de mange muligheder gennem nogle enkle, legende og sjove øvelser. Øvelser, der samler gruppen, samtidig med at den enkelte deltager udfolder sit eget helt unikke talent. Gennem lysten og glæden i arbejdet styrkes indlevelsesevnen, koncentrationen og nærværet, samtidig med at man i mødet med de andre styrker evnen til samarbejde og refleksion.

Dramaskolens underviser er den professionelle skuespiller Mette Frank. Mette er uddannet fra Statens Teaterskole i 1998. Hun har medvirket i forskellige TV-produktioner, bl.a. ”Dicte III”, “Banken”, “Badehotellet”, “Lykke” og “Klovn”. Mette har desuden optrådt på b.la. Det Kongelige Teater, Aalborg Teater, Aarhus Teater samt på mindre scener rundt om i landet.

Mette underviser på kulturskolerne i Gentofte kommune og har desuden undervist i drama i modtagerklasser i Gentofte kommune, samt i sociodrama for uledsagede mindreårige flygtningebørn. Hun har desuden fra 2012–2016 været fast underviser på Glad Teater, som består af skuespillere med særlige behov.

Dramaskolen er gratis for børn og unge (10-25 år), der deltager aktivt som skuespillere i Amatørteatret. Andre børn og unge er også meget velkomne mod betaling (kr. 300 for forårssæsonen, kr. 400 for både forårs- og efterårssæssonen). Beløbet skal betales ved tilmeldingen.

Eleverne skal medbringe en flaske drikkelse/vand og være iklædt behageligt tøj, som man kan bevæge sig frit i.

Dramaskolens undervisningslokale er ovenover Biecentret med indgang fra Bies Have ind ad den røde dør.

Undervisningen foregår fra kl. 10-13 på følgende datoer:

Foråret:
Lørdag den 3. marts
Søndag den 4. marts
Lørdag den 10. marts
Søndag den 11. marts
Lørdag den 28. april
Søndag den 29. april

Efteråret:
Søndag den 2. september
Søndag den 30. september
Søndag den 28. oktober

For yderligere information, tilmelding og betaling kontakt venligst Fyrkatspillet på mobil 23 30 03 08 eller mail fyrkatspillet@mail.dk.

Vi glæder os til at se jer.

 


Mette Frank, underviser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Nordjysk Webdesign ApS