Fyrkatspillet KÝb billetter
Dansk
English
Deutsch
Facebook For medlemmer

Dramaskole

Har du lyst til at lave teater?  

Så er Amatørteatret Fyrkatspillet noget for dig!

Hvert år laver Fyrkatspillet en forestilling på Fyrkatborgen om vores fælles fortid, Vikingetiden og en stor juleforestilling på Hobro Teater.
Du vil komme til at møde nye, erfarne, gamle og unge og en masse godt humør. Vi sætter ambitionerne højt i Fyrkatspillet, og bestræber os på at sætte niveauet så højt som muligt, derfor er det professionelle instruktører, der instruerer og en professionel dramatiker, der skriver stykkerne, som bliver skrevet til de medvirkende, så rollen kommer til at passe til den enkeltes kunnen og ambition.
 
Sideløbende med vores forestillinger har vi oprettet en dramaskole, hvor uddannet skuespillere fra landets teaterskoler underviser børn og unge, fra 10 år op til 25 år. Et hold for de 10 til 14´ årige og et hold fra 15 til 25´ årige.
Henover fire weekender fra midt september til start november har du mulighed for at arbejde/lege med teaters magiske verden i trygge omgivelser med professionelle skuespillere som vil lave improvisation og teaterfaglige øvelser med dig. Så har du lysten til at prøve dig selv af sammen med andre der også vil lave teater, har du nu muligheden for at gøre det i undervisnings situation og på scenen i Fyrkatspillets forestillinger.
 
Hold dig ikke tilbage, men spring ud i det, vi ved af erfaring at teater er en “bacille" som du vil bære med dig for livet, til glæde for dig selv og publikum.

 

OBS: Tilmelding den 10. januar 2017 kl. 18.30.


 
Vel mødt

 

 

 

 

 

 

 

Nordjysk Webdesign ApS