Fyrkatspillet KÝb billetter
Dansk
English
Deutsch
Facebook For medlemmer

Brev fra instruktør  

Kære publikum

Rigtig hjertelig velkommen til Amatørteateret Fyrkatspillets Juleforestilling 2018, En gyselig Jul, af forfatter Jørgen W. Larsen og musik af Camilla Overgaard Rasmussen. 

Jeg håber, at denne gyser komedie, vil få grinet og julestemningen frem, når de dansende nissehuer er på spil hos familien Bie. 

Gadebørnene og de unge piger, der alle prøver at finde den gode julestemning frem, selvom nogle sære ulykker rammer den lille by. Hvorfor drages lærer Johansen af højder? Hvem er de fremmede, der kommer til byen. Kan betjent Larsen holde styr på det hele og bliver det Jul i den lille by? 

Læn jer tilbage i sæderne på det smukke gamle Hobro Theater og nyd forestillingen med nyskrevet musik af Camilla Overgard Rasmussen og flotte kulisser af Kristina Thomsen. 

Rigtig god fornøjelse 

Instruktør

Nynne Karen Nørlund Steenild

 

 

Fyrkatspillet jul 2018

 

Et glimt ind i julespillet 2018

Tak til Erik Røgild for billederne. Du kan finde flere billeder på www.ihobro.dk og her.

Premiere på lørdag! 

Så er der præmiere på lørdag og vi kan mærke spændingen vokse! 

Hvis du vil komme og dele oplevelsen med os men har ikke købt din billet endnu, har du følgende 3 muligheder:  

  1. Køb den på nettet via Himmerlands Billetten
  2. Køb den i døren når du kommer til Hobro Teater.  
  3. Kontakt vores billetansvarlige: Jette Rask på telefon: 40 45 8344, eller Ejvind Carlsen på telefon: 23 23 10 66. 

 

Priserne er: 

  • Voksen: 100 kr. 
  • Børn u. 14. år: 50 kr. 

Husk at ture arrangerede i samarbejde med skoler og institutioner kan få 20% rabat. 

 

Vi glæder os sådan til at se jer! 

 

20% rabat til skoler og institutioner. 

Takket være Region Nords kulturfond kan Fyrkatspillet tilbyde 20% rabat på årets juleforstilling til børn og deres familie.

Årets juleforstilling hedder GYSELIG JUL og er fyldt af gys, spænding og humor for hele familien.. Den er nyskrevet af skuespiller og forfatter Jørgen W. Larsen og opføres af Amatørteateatret Fyrkatspillet på Hobro Theater de første 8 dage i December. 

Det du skal gøre for at få rabat: 

- Arrangere en tur for dit barns institution, skole eller foreining. Som forældre kan du godt stå for arrangere turen, det skal bare gøres i samarbejde med instituionen, skolen eller foreiningen.  

- Ringe til Jette Rask på telefon: 40 45 83 44, eller Ejvind Carlsen på telefon: 23 23 10 66 for at få nærmere info og bestille dine billetter. Vi henviser især til vores weekend forstillinger:

Lørdag d. 1. dec. kl. 14.00
Søndag d. 2. dec. kl.14.00
Lørdag d. 8. dec. kl. 14.00
Søndag d. 9. dec. kl. 14.00

Desuden spilles der Onsdag d. 5. dec. kl 19.00 og Fredag d. 7. dec. kl. 19.00.

Forestillingen tager næsten 2 timer, inkl. en pause på 15 minutter. 

Vi glæder os til at se jer! 

Fyrkatspillet gyselig jul

 

Velkommen til en nyskrevet julefortælling for hele familien, med gys, spænding og humor. 

Det bliver en gyselig jul! 

Det er en kold, våd og blæsende tid her op til jul. I den lille by har mismodet aldrig været større. Og julestemning kan man slet ikke få øje på. Der er en trykket stemning, som om noget eller nogen har bestemt at alle landsens ulykker nu skal ramle ned over vores lille by. Der går ikke en dag uden en sær eller ulykkelig hændelse.... 

Sådan starter årets julespil GYSELIG JUL - og som du kan læse, så er noget jo ikke som det plejer at være. 

Vores lille by er ramt af en uforklarlig uhygge. Det er som om "noget" holder juleglæden væk. Ingen har pyntet til jul. Kun slagterens gamle julebuk står og troner i skinken. Folk er mistroiske og irritable og en række mordforsøg gør ikke det hele bedre. Men en dag dukker der nogen op! 

Vi glæder os til at byde jer velkomne til en nyskrevet julefortælling med gys, spænding og humor! 

 

 

 

Nu flyver nissehuerne!  

Bies bryghus kommer til med at have en central rolle i GYSELIG JUL, årets juleforestilling. For at få bryghusstemningen indunder huden og mærke rollen og atmosfæren, var skuespillerne på besøg på bryghuset i den her uge. 

Messina sodavand

Selvom der er sket meget i bryhughusets over 100 års historie, så vover vi at påstå at de nok aldrig har haft flyvende nissehuer før.

 

 

 

Det bliver spændende at se om nissehuerne flyver lige så højt når GYSELIG JUL har præmiere på Hobro Theater, lørdag d. 1. december kl. 14. 

 

 

26 skuespillere er begyndt at gøre klar til årets juleforstilling GYSELIG JUL!  

Forberedelserne til årets julespil er rigtig godt i gang. 26 skuespillere har 2 ugentlige øvegange på Fyrkatspillets øveloft i Bie's bryghus og der er godt gang i den!

Skuespillerne kommer fra hele Mariager fjord området, men også så langt som fra Randers og Nibe. De kommer for at dygtiggøre sig igennem arbejdet med den professionelle instruktør, Nynne Karen Nørlund Steenild, og nyde det gode fællesskab. 

Vi er især glad for at byde de mange børn velkomne. Den yngste deltager i forestillingen i år er 7 år. En ung herre der meddelte til årets Fyrkatspil at han ville altså blive en skuespiller og meldte sig med det samme til dramaskolen. Vi glæder os til hans debut. 

Se flere billeder på www.ihobro.dk 

 

Bemærk - opdateret spilleplan

Bemærk at spilleplanen er blevet opdateret. Vi spiller kl. 14 i weekenderne og kl. 19 på hverdage. Glæd dig til en oplevelse for hele familien.

Priserne er: 

50 kr for børn til og med 14 år. 

100 kr for 15 år og ældre. 

Billeterne bliver sat til salg snart med nummerede pladser, så hold øje her på hjemmesiden og på Facebook. Hvis du gerne vil sikre dig en billet allerde nu, kan du kontakte Jette Rask på telefon: 40 45 8344, eller Ejvind Carlsen på telefon: 23 23 10 66.

 

 

Årets Juleforestilling 2018 på Hobro Theater

Årets juleforestilling  opføres på Hobro Theater i perioden fra den 1. december til og med den 9. december 2018. Har du lyst til at være med i forestillingen, som skuespiller?

Vil du hellere være med i de praktiske grupper, så skriv til Fyrkatspillets mail adrese: fyrkatspillet@mail.dk, hvad du har lyst til at medvirke i.

 

 

Hent tilmeldingsblanket:

 

Billeder fra forestillingen i 2017


Foto: Marianne Andersen.


Foto: Marianne Andersen.

 


Foto: Johnny Sørensen.

Johnny Sørensen var tilstede ved premieren og tog dette billede, hvor de medvirkende på og bagved scenen har fået blomster fra Byens Blomstertorv.

 

Spilleplan for Julespillet 2018

 


Lørdag d. 1. dec. kl. 14.00
Søndag d. 2. dec. kl.14.00
Onsdag d. 5. dec. kl 19.00
Fredag d. 7. dec. kl. 19.00
Lørdag d. 8. dec. kl. 14.00
Søndag d. 9. dec. kl. 14.00

 

 

 

 

Spisning før forestillingen?

Theater Restauranten

Bies Bryghus

Nordjysk Webdesign ApS