Fyrkatspillet KÝb billetter
Dansk
English
Deutsch
Facebook For medlemmer

Omtale af årets julespil på Hobro Theater, Theatertorvet 2, 9500 Hobro fra forfatter
Jørgen W. Larsen:

Nissen i Flasken

Vinteren er mild i Hobro. Drengene sidder og fisker nede ved fjorden, til stor irritation for Brygger Bie, som jævnligt kommer og sætter fiskeyngel ud. Hobro skibsværft er lige blevet bygget, men det står sløjt til med omsætningen. Mecanicus Svendsen på torvet sidder og triller tommelfingre. Ingen skal have lavet cykler. Selv byens fattige lurendrejer er løbet tør for ideer og får ikke narret noget fra nogen. Bryggeriet har mistet omsætning og bankdirektøren sidder og fortvivler over det nye skibsværft, som ikke laver nogen skibe. Det er som om alt er gået i stå, selv julen lader vente på sig.

Lurendrejeren, som har narret fiskestangen fra drengene, sidder nu og fisker og får pludselig øje på ………noget!

Kom og se en ny dansk julekomedie om den sovende by, som pludselig bliver vækket noget så eftertrykkeligt og får alting vendt på hovedet.

Fyrkatspillet, instrueret af Lars Ditlev Johansen til totalteater i år! En bro er ført fra scenen ned i salen, hermed fremstår to scener, med adgang fra alle sider.
25 børn og voksne medvirker i stykket med ny musik, glade tekster og rappe rytmer. Ved klaveret sidder Kasper Fonnesbæk Andersen/Hans Ole Munkgaard. Koreograf Lars Krebs Jensen står sammen med instruktøren og de to musikere inde for, at der er gang i juleforestillingen, der vil sætte både børn og voksne i julehumør
Forestillingen opføres fra den 24. november 2016 , 6 gange på Hobro Theater med familievenlige priser.

 

 

 

 

Juleforestillingen 2015

 

 

 

 

 

Spisning før forestillingen?

Theater Restauranten

Bies Bryghus

Nordjysk Webdesign ApS