Fyrkatspillet KÝb billetter
Dansk
English
Deutsch
Facebook For medlemmer

Til pressen

Årets juleforestilling på Hobro Theater "Julekaos"

Siden sidst i august har der været arbejdet på Amatørteatret Fyrkatspillets juleforestilling, der  har premiere på Hobro Theater den 2. december 2017 kl. 14.00  med yderligere 5 forestillinger, hvor Jutlander Bank er hovedsponsor.

Det er en komedie med titlen "Julekaos", der er skrevet af skuespiller mm. ved Aalborg Teater Jørgen W Larsen. De ydre rammer for løjerne er en periode op til et byrådsvalg først i 1900-tallet, hvor kvinder som bekendt ikke havde stemmeret. I stykket sker der mange nervepirrende ting, ikke mindst intriger, i Hobro i denne tid op til jul, hvorfor der selvfølgelig også medvirker spændende nisser.

Årets instruktør er skuespiller og instruktør Dorthe Hansen Carlsen, der så sent som i sommer instruerede Vilhelmsborg Festspil. Dorthe er ny som instruktør i Fyrkatspillet, men har store forventninger til sine nye elever.

Allerede på nuværende tidspunkt har kostumeafdelingen været i stand til at udstyre skuespillerne med de tidssvarende dragter.

Foruden en komedie kan man også kalde stykket en musical, fordi Kasper Fonnesbech Andersen og Hans Ole Munkgaard har komponeret sange og skrevet tekster til stykket. De samme to skal akkompagnere ved opførelserne.

Billetter kan købes i forsalg på www.himmerlandsbilletten.dk, på Fyrkatspillets hjemmeside www.fyrkatspillet.dk, på Turistbureauerne og på bibliotekerne i Mariagerfjord kommune.

På gensyn!  

Niels Junior
Skuespiller i Amatørteatret Fyrkatspillet

Jytte Frederiksen

 

Billedet:

Amatørteatret Fyrkatspillets juleforestillings hovedsponsor Jutlander Bank tidl. Sparekassen Hobro, nu Jutlander Bank tog initiativ til og har været hovedsponsor for  alle spillets juleforestillinger. Årets juleforestilling er nr. 10 i rækken af Fyrkatspillets forestillinger på det smukke Hobro Theater.

Plakaten til Fyrkatspillets forestilling "Julekaos" på Hobro Theater blev præsenteret  på en prøveaften i Fyrkatspillets lokaler ovenover Biecentret af:

På billedet: Jutlander Banks underdirektør Carsten Andersen, sammen med skuespilleren, Olga Shapoval Ginnerup, som har rollen som Ukrainsk nisse i juleforestillingen, og sammen med Fyrkatspillets formand Jytte Frederiksen.

Billedet er taget af: Kommunikationschef i Jutlander Bank Bjarne Hvirring.
 

Nordjysk Webdesign ApS