Fyrkatspillet KÝb billetter
Dansk
English
Deutsch
Facebook For medlemmer

Til pressen

Årets juleforestilling på Hobro Theater "Julekaos"

Siden sidst i august har der været arbejdet på Amatørteatret Fyrkatspillets juleforestilling, der  har premiere på Hobro Theater den 2. december 2017 kl. 14.00  med yderligere 5 forestillinger, hvor Jutlander Bank er hovedsponsor.

Det er en komedie med titlen "Julekaos", der er skrevet af skuespiller mm. ved Aalborg Teater Jørgen W Larsen. De ydre rammer for løjerne er en periode op til et byrådsvalg først i 1900-tallet, hvor kvinder som bekendt ikke havde stemmeret. I stykket sker der mange nervepirrende ting, ikke mindst intriger, i Hobro i denne tid op til jul, hvorfor der selvfølgelig også medvirker spændende nisser.

Årets instruktør er skuespiller og instruktør Dorthe Hansen Carlsen, der så sent som i sommer instruerede Vilhelmsborg Festspil. Dorthe er ny som instruktør i Fyrkatspillet, men har store forventninger til sine nye elever.

Allerede på nuværende tidspunkt har kostumeafdelingen været i stand til at udstyre skuespillerne med de tidssvarende dragter.

Foruden en komedie kan man også kalde stykket en musical, fordi Kasper Fonnesbech Andersen og Hans Ole Munkgaard har komponeret sange og skrevet tekster til stykket. De samme to skal akkompagnere ved opførelserne.

Billetter kan nu købes i forsalg på www.himmerlandsbilletten.dk, på Fyrkatspillets hjemmeside www.fyrkatspillet.dk, på Turistbureauerne og på bibliotekerne i Mariagerfjord kommune.

Billedtekst t/fotograf Tove Kock billede:
Der er ved at blive gjort klar til byrådsvalget i Hobro omkring 1910 i Fyrkatspillets julekomedie på Hobro Theater, "Julekaos." Den aldrende borgmester, spillet af Niels Junior, håber på endnu en periode, men kan vente en hård valgkamp med bl.a. advokaten Albert Mørch, spillet af Jørn Lund. Nissen Lila, spillet af Noa Frank Bjærggaard Skall, ordner borgmesterkæden.

På gensyn!  

Niels Junior
Skuespiller i Amatørteatret Fyrkatspillet

 

Jytte Frederiksen
 

Nordjysk Webdesign ApS